30.4.2021  ·  Odsherreds Museum

På tur i Solens Land i Odsherred

Fredag den 30. april kl. 10.30 – 14.00. Se Solvognens fundsted og udstillingen Solens Land og slut af med lokalt øl fra Solvognen

Tag med på guidet tur til Solens land og få den fascinerende historie om Solvognen og bronzealdermenneskets levevis og verdenssyn. Solvognen er en af dansk arkæologis mest spektakulære fund og har lagt navn til både cafe og bryghus.

Efter vi har set den flotte kopi af Solvognen på Annebjerggård, kører vi den korte tur ud til det smuke anlæg ved det originale fundsted, som HM Dronningen indviede i 2020. Her holder vi en pause og nyder en sandwich, som selvfølgelig er leveret fra Cafe Solvognen samt en vand.

Efter den spændende fortælling og fremvisning ved fundstedet, slutter vi Solturen af på mikrobryghuset Bryghuset Solvognen med omvisning og smagsprøver.

BEMÆRK: Kørsel fra museet til fundstedet samt til mikrobryghuset er i egen bil. 

Mødested: Odsherreds Museum, Annebjergstræde 1, 4500 Nykøbing Sj

Pris:
Voksne 225 kr.
Barn 200 kr. (ekskl. smagsprøver fra Bryghuset)

Tilmelding: Billetter købes på billetexpressen senest den 28. april kl. 12.00

BEMÆRK Trundholm Mosevej ned til Solvognens fundsted er pt. delvist lukket p.g.a broarbejde og der er derofr lavet en midlertidig P-plads. Dette kræver, at man skal gå 700 meter for at komme til fundstedet. Turen vil blive forlænget, så det er muligt at nå det hele. 

Museum Vestsjælland, Oldvejen 25 C, DK-4300 Holbæk · Tlf +45 59 43 23 53 · sekretariat@vestmuseum.dk · www.vestmuseum.dk