Nye undervisningstilbud på vej til gymnasier.

Kast dig ud i rollespil og innovation på museet og bliv kulturskaber.

Bliv inspireret af vores små film fra samarbejdet med Odsherreds Gymnasium og Høng Gymnasium, som du kan se her eller download inspirationsmaterialet her.

Om projektfilmen: Fra kulturbærer til kulturskaber er et tværregionalt og tværæstetisk partnerskabsprojekt mellem Museum Vestsjælland, Odsherreds Gymnasium og Høng Gymnasium. Projektet fokuserede på unges engagement i lokalhistorien samt udvikling af deres bevidsthed om deres roller som nutidens kulturskabere. Med et bevidst fokus på innovationsprocesser skulle eleverne understøttes i udvikling udvikle ny formidlingspraksis for andre unge med inspiration fra anvendt scenekunstens og rollespillets verden.

 

  

Om filmen Bag kulisse optagelser: Kom bag kulisse, oplev arbejdsprocessen og få inspiration til eget forløb. Filmene viser scener bag kulissen fra de to innovationsforløb i hhv. Slagelse og Odsherred med kommentarer fra lærere og eleverne.

 

  

  

Om de 4 refleksionsfilm: Under forløbet på Malergården med Odsherreds Gymnasium eksperimenterede eleverne med forskellige æstetiske udtryk under en række refleksionsfilm sammen med professionelle dokumentarist Fredrik Auster. Eleverne udviklede optagelsernes indhold og skulle fremhæve aspekter fra deres arbejde på Malergården der gjorde særligt indtryk på dem.

For spørgsmål om partnerskabssamarbejde, kontakt Jesse-Lee Costa Dollerup på mail: jed@vestmuseum.dk

Besøg på egen hånd

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at besøge museet på egen hånd med din klasse eller få en omvisning, hvor du introduceres til samlingerne og de historisk(e) periode(r), der er omdrejningspunktet for det enkelte besøgssted.

Det er gratis at besøge museet på egen hånd. Bemærk! Ønsker du at besøge et af Museum Vestsjællands besøgssteder uden for åbningstid koster det 200 kr.

Museum Vestsjælland, Oldvejen 25 C, DK-4300 Holbæk · Tlf +45 59 43 23 53 · sekretariat@vestmuseum.dk · www.vestmuseum.dk