Book forårets forløb nu, og tag ud i det fri med Tidslommen.

I dette nyhedsbrev kan du få inspiration til at bruge kulturhistorien i jeres baghave. Med appen Tidslommen kan du sende eleverne ud af sofaen og ind i historien.  I Tidslommen finder i film, audioguides og spil, som formidler historien i byen og i landskabet.

Du finder også et link til skoletjenestens nye bookingside, hvor du nemt og hurtigt kan finde Museum Vestsjællands forløb og booke dig ind på en ledig dato med det samme.

Vi glæder os til at se jer igen.

Book forløb på BilletExpressen

Nu kan du booke skoletjenestens forløb direkte på BilletExpressen. Find de ledige datoer, og bestil nemt og hurtigt. Du kan også tilvælge Kulturbussen når du bestiller.

Ledige datoer for undervisningsforløb
Tidslommen – gratis app

Selvom museerne er lukkede, så har Tidslommen åben. Med appen kan eleverne opleve 24 steder på Midt- og Vestsjælland, der hvor historien udspillede sig.

Download pdf
Vejledning til Tidslommen

På Museum Vestsjællands hjemmeside kan du læse mere om appen Tidslommen samt hvordan du installerer den. Se også de forskellige trailere om de oplevelser du kan få i Tidslommen.

Læs mere om appen Tidslommen