logo
Museums Vestsjællands Skoletjenste er klar med masser af tilbud i 2020

I denne udgave af skoletjenestens nyhedsbrev kan du læse bl.a. om vores januar kampagne med 25 % rabat på udvalgte undervisningsforløb, vores nye forløb om modstandskampen, fire helt nye tilbud for de gymnasiale uddannelser og endelig kan vi også fortælle at Kulturbussen kører igen i 2020. God læsning!

Januar kampagne - 25% rabat på undervisning frem til 31. marts 2020

I januar kan du bestille udvalgte undervisningsforløb på Museum Vestsjælland til reduceret pris. Forløbet skal afvikles inden den 31. marts 2020. Forløbet skal bestilles i januar 2020.

Læs mere
Holbæk Havn

I forløbet Livet på havnen er der fokus på det gode håndværk, når eleverne ser rigtige skibstømrere reparere Nationalmuseets fartøjer som galeasen Anna Møller. 

Læs mere
Modstandskamp – særligt forløb i 2020

Kildenært forløb om besættelsen og modstandskamp i Vestsjælland, hvor i med Kulturbussen kan komme helt tæt på fortiden.

Læs mere
Innovation og rollespil – nye forløb for de gymnasiale uddannelser

Som noget nyt tilbyder Museum Vestsjælland nu innovationsforløb der inddrager rollespil og dilemmabaseret undervisning til ungdomsuddannelserne.

Nye forløb for de gymnasiale uddannelser
Behøvlede håndværkerelever

200 elever fra teknologi, byggeri og transport flyttede i efteråret deres undervisning til Slagelse Museum.

Læs mere
Partnerskabsskoler søges!

Har du lyst til at arbejde med åben skole hvor der er fokus på høj faglighed, inspirerende oplevelser og fællesskab?

Læs mere om alle fordelene her
Gratis Kulturbus

Det er lykkedes at sikre Kulturbussens fremtid i 2020-21. Kulturbussen er gratis og sikker transport til skolerne i Kalundborg, Holbæk, Odsherred, Ringsted, Sorø og Slagelse kommune, som de kan bruge hvis de ønsker at benytte sig af et undervisningsforløb på et af Museum Vestsjællands ti besøgssteder eller i Andelslandsbyen Nyvang, Brorfelde Observatorium, Sorø Kunstmuseum, Ulvsborg Historisk Værksted og Vikingeborgen Trelleborg.

Gratis transport