logo
Partnerskaber

På Museum Vestsjælland er der et stort udbud af læringsoplevelser, særligt igennem de unikke partnerskaber vi kan tilbyde. Vi tilbyder partnerskaber med alle slags uddannelsesinstitutioner, og giver i dette nummer af skoletjenestens nyhedsbrev en smagsprøve på de forskellige partnerskaber der findes. 

Inspirationskatalog

Skoletjenesten på Museum Vestsjælland har samlet erfaringerne fra mange års partnerskabsarbejde i en publikation, hvor du kan få et overblik over forskellige partnerskabsmodeller. Du kan også få et indblik i hvad partnerskaber giver af fordele for elever, lærere, skoler og museer. Og endelig får du case-eksempler på forskellige typer af partnerskaber, som kan bruges som inspiration til egen praksis.

Hent inspirationskataloget her
Ministerbesøg

Kulturminister Mette Bock besøgte Museum Vestsjælland på Flakkebjerg Skolemuseum den 6. oktober i år, hvor partnerskabsskolen Antvorskov Skole var inviteret til lejligheden. 

Ministerbesøg
Museum_Vestsjælland_Skoletjensten_KUNSTkammerater
KUNSTkammerater

Med hjælp fra tre partnerskabsskoler, skal erfaringerne fra halvandet års KUNSTkammerater på Odsherred Kunstmuseum nu omsættes til et grundforløb for alle skoler på Malergården.

KUNSTkammeraterne og partnerskabsskoler
Professionshøjskolen Absalon

For tredje år i træk flytter de pædagogstuderende fra Professionshøjskolen Absalon deres undervisning ind på Museum Vestsjælland.

Læs mere
Vil du vide mere eller har du en god idé…

På Museum Vestsjælland har vi en særlig partnerskabskoordinator, som uforpligtende kan komme ud på jeres skole og give en introduktion til de muligheder et partnerskab giver. Hvis du gerne vil vide mere kan du derfor skrive til partnerskabskoordinator Jesse-Lee Costa Dollerup jed@vestmuseum.dk eller undervisnings- og udviklingsansvarlig Marlene Kramm mar@vestmuseum.dk.