7.11.2018  ·  Skoletjenesten

Litteratur- og læsefestival i Odsherred

Skygger i skoven og trolde på spil! Skoletjensten havde udviklet et undervisningsforløb med fantasilandskaber til skolerne i Odsherred.

Hvad kan der gemme sig bag bakkerne og træerne i Odsherreds malernes farverige landskaber? Er de underjordiske på spil?  På Odsherreds Kunstmuseum er det kun fantasien der sætter grænser.

For sjette år i træk blev der afholdt Litteratur- og læsefestival i Odsherred kommune og Tv2øst kom forbi og forevigede vores del af Litteratur- og læsefestival i Odsherred: Skygger i skoven og trolde på spil. Skoleelever fra Odsherred har med inspiration fra Halfdan Rasmussens ”Fem små troldebørn” skabt fantasi fortællinger og pustet liv i landskabsmalerierne, på Odsherreds Kunstmuseum. Se i indslaget her, hvordan vi leger med lys og skygger og afslører landskabets hemmeligheder.

Litteratur- og læsefestivalen bidrager både til den enkelte elevs udvikling inden for læsning og kendskab til litteraturen, men også til selvforståelsen og fællesskabet. Festivalen giver et indblik i, hvad historier kan, når de opleves sammen med andre.

Afspil indslaget ved at klikke på billedet.