Museet er et spændende læringsrum
14.9.2017  ·  Skoletjenesten

Gratis lærerkurser

Vil du blive bedre til at bruge museet som et understøttende læringsrum i den daglige undervisning? Nu tilbyder Museum Vestsjælland gratis lærerkurser på Holbæk Museum og Ringsted Museum.

Skoletjenesten på Museum Vestsjælland tilbyder gratis lærerkursus på Holbæk og Ringsted Museum. Formålet med kurset er at klæde lærerne på til at bruge museet som et understøttende læringsrum i den daglige undervisning. Få praktisk råd og inspiration til at skabe spændende læringsoplevelser for dine elever i forbindelse med den åbne skole.

På kurset præsenteres både museets faste undervisningstilbud samt undervisningsmaterialer til museumsbesøg på egen hånd. Kurset veksler mellem dialog og praktisk inspiration i museets udstillinger. 

Få konkret inspiration til at 
•    arbejde dynamisk og tværfagligt med kulturarven 
•    arbejde med en før-under-efter tilgang til museumsbesøget
•    arbejde med krops- og oplevelsesbaseret læring på museet 
•    inddrage det lokale landskab og lokalhistorien i din undervisning

Kurset giver også indblik i læringspotentialerne i kontinuerlige samarbejdsforløb mellem museet og skolen. Der bliver mulighed for at dele konkrete erfaringer og sparre med en lærer, der har deltaget i partnerskabsarbejde med Museum Vestsjælland. 

Kurset tilbydes på tværs af klassetrin og fag.

Holbæk Museum/ onsdag den 13. september 2017 kl. 14-17
Ringsted Museum/ torsdag den 14. september 2017 kl. 14-17
Der tilbydes kaffe, te, vand og kage.

Tilmelding senest onsdag den 6. september 2017 til museumsformidler Jesse-Lee Dollerup jed@vestmuseum.dk

Museum Vestsjælland, Oldvejen 25 C, DK-4300 Holbæk · Tlf +45 59 43 23 53 · sekretariat@vestmuseum.dk · www.vestmuseum.dk