Udstillinger


Odsherreds Museum

Museums Haven

I museets have findes der mere end 200 arter af planter, hvoraf størstedelen er lægeurter. De seks urtebede i museumshaven bliver holdt ved lige af frivillige, kaldet lugekoner.

Læs mere…

Odsherreds Museum

Empire Of The Sun

Empire of the Sun er et EU - Leader samarbejde imellem tre lande, som har en fælles verdensberømt kulturarv inden for arkæologi og astronomi. Fra Danmark er det Solvognen fra Trundholm, fra Tyskland er det Himmelskiven fra Nebra og fra Sverige er det helleristningerne i Bohuslän, hvor der bl.a. er helleristninger med Solheste.

Læs mere…

Odsherreds Museum

Solens Land

I Solens Land fortæller museet om bronzealderens idéverden med Solen som forudsætning for liv og genfødsel, illustreret af bronzealderens mennesker med den forunderlige Solvogn.

Læs mere…

Odsherreds Museum

Slaget på Isefjorden

Udstillingen ”Slaget på Isefjorden” er en lille fortælling om en stor kanon under 2. verdenskrig. Kanonen blev brugt da artilleriskibet Niels Juel svarede igen da tyske bombefly angreb skibet i Isefjorden d. 29. august 1943.

Læs mere…

Odsherreds Museum

Historier fra sommerlandet-

Med udendørsudstillingen ”Historier fra Sommerlandet” beskriver museet Odsherreds nyere landliggerhistorie og 100 års turisme i et af landet største sommerhusområder.

Læs mere…

22. april - 27. juni

Tirs., tors., lør. og søn.: kl: 10-16
Man., ons., fre.: lukket 

Museum Vestsjælland, Oldvejen 25 C, DK-4300 Holbæk · Tlf +45 59 43 23 53 · sekretariat@vestmuseum.dk · www.vestmuseum.dk