25.8.2020  ·  Odsherreds Kunstmuseum

Omvisning i Jesper Christiansens udstilling: De fire årstider

Tirsdag den 25. august kl. 10. Få en introduktion til Jesper Christiansen univers.

Omvisningen giver en præsentation og sammenfatning af udstillingen med den i Odsherred bosatte billedkunstner og professor ved Kunstakademiet.

Kunstudstillingen med maleren Jesper Christiansen (f.1955) har temaet: de fire årstider. Motiverne er hentet i Odsherred og omegn. Kunstneren kombinerer forskellige landskaber og landskabsopfattelser med inspiration fra litteratur, musik og kulturelle fænomener. Alt dette munder ud i en udstilling for alle sanser, fuld af sprudlende og tankefuld malerisk fortælleglæde.

Mødested: Odsherreds Kunstmuseum Rødhøj 11 4550 Asnæs

Varighed: 45 min

Praktiske oplysninger:
Ikke egnet for kørestolsbruger.

Pris: 30 kr. + entre

Tilmelding: Tilmelding er påkrævet og billetter kan købes på Billetexpressen

Begrænset pladser

Når du er på besøg hos os, gør vi vores bedste for at passe på dig og din familie. Vi overholder sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vi sørger for, at I kan være sammen - på afstand.

Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer om forsamlinger, hygiejne og vi sørger for at holde afstand på min. 1 meter til hinanden. Det er derfor strengt nødvendigt at købe billet på forhånd.

Museum Vestsjælland, Oldvejen 25 C, DK-4300 Holbæk · Tlf +45 59 43 23 53 · sekretariat@vestmuseum.dk · www.vestmuseum.dk