Bliv en del af Museum Vestsjællands superbrugerkorps

Museum Vestsjælland har et antal fokusområder, hvor vi især gerne vil have nye superbrugere eller frivillige. Det er i forbindelse med pasning af haver og grønne områder, afvikling af formidlingsaktiviteter for og med vores gæster, skabelse af stemning og praktiske opgaver i cafe- og publikumsområder, iscenesættelse og levendegørelse af vores fortællinger samt specialister på mikrohistoriske emner. 

Museum Vestsjælland har en frivilligkoordinator du altid kan skrive eller ringe til og som kan guide dig hen til det rigtige hjørne af organisationen. Du kan også besøge dit lokale udstillingshus og få en snak med en af vores lokale koordinatorer. Det kan også være, du kender en, der er frivillig i forvejen og kan tage med ham eller hende på ”job” på museet. Mange frivillige arbejder sammen i laug eller mindre grupper. Disse laug og arbejdsgrupper har ofte organiseret sig selv med formand eller kontaktperson til museet og organiserer arbejdsopgaver internt i gruppen. De er opstået ud af interesse- og personfællesskaber og har nogen steder en del år på bagen. Der er således stor forskel på hvilke laug og arbejdsgrupper, der allerede eksisterer i de enkelte udstillingshuse.

Se listen over Frivillige laug og grupper for kontaktoplysninger på frivilligkoordinator og lokal koordinatorer.

 

Frivillig koordinator

Anette Månsson
Museumssinspektør og eventkoordinator
Tlf. + 45 25 52 83 46
ama(a)vestmuseum.dk

 

 

Museum Vestsjælland, Oldvejen 25 C, DK-4300 Holbæk · Tlf +45 59 43 23 53 · sekretariat@vestmuseum.dk · www.vestmuseum.dk