Frivillige gør en forskel


Nogle frivillige kender vores samlinger udenad. Andre frivillige er uundværlige i forbindelse med afvikling af arrangementer og events. Nogle arbejder bag kulissen eller i haven, mens andre står i første række og sørger for, at museets gæster får den bedste oplevelse.

Om det drejer sig om genstande, formidling, arkæologi eller praktiske opgaver, så påskønner og værdsætter Museum Vestsjælland alle sine 300 frivillige. Museet betragter frivillige som superbrugere og sammen er vi Midt – og Vestsjællands fælles hukommelse, og skabere af rum, hvor alle kan opleve og udforske vores rige kulturarv.

Alle har en personlig begrundelse for at blive frivillig, og vi tager udgangspunkt i den enkeltes motivation i forbindelse med opgaver og arbejdsområder. Har du en specialviden indenfor et område, vil vi gerne gøre brug af den. Er du ingen ekspert, men vil bare gerne lære noget om historien, så er der også plads til dig. Andre igen vil måske gerne lære fra sig, lave noget med hænderne eller levendegøre og formidle som en historisk person.    

Superbrugerne er flødeskummen, der gør det lidt bedre, lidt rare og lidt sjovere for gæster at besøge museet eller for ansatte at gå på arbejde.

Læs vores introduktion til nye frivillige.

Har du fået lyst til at blive superbruger på Museum Vestsjælland?

Læs mere på vores Frivillig Jobbørs

 

Kontaktperson:
Mie Ellekilde
Formidlings- og kommunikationschef
mie(a)vestmuseum.dk
Telefon 2363 7802

Museum Vestsjælland, Oldvejen 25 C, DK-4300 Holbæk · Tlf +45 59 43 23 53 · sekretariat@vestmuseum.dk · www.vestmuseum.dk