1.5.2021  ·  Holbæk Museum

Særudstilling ved Grete Balle

1. maj - 29. august er der chance for at se værker af kunstneren Grete Balle, som fylder 95 i år.

Grete Balle blev født den 26.4.1926 i Haderslev, men har boet det meste af sit liv i Kalundborg. Hun slog sit navn fast som billedkunstner og især væver fra 1950. Grete Balle var gift med COBRA-maleren Mogens Balle og sammen havde de flere europæiske kontakter blandt kunstkollegerne. Det visuelle udtryk er det vigtigste for kunstneren, som bevæger sig flydende mellem maleri, vævning og keramik. Vi er glade for at kunne fejre Grete Balles 95 år med denne særudstilling, som også vil rumme helt nye værker. Grete Balle er nemlig stadig aktiv som skabende kunstner.

Udstillingen kan ses på Holbæk Museum, Klosterstræde 18, 4300 Holbæk. Se museets åbningstider her.