Escape room - ‘Mytteriet på skibet Den Gode Hensigt’.

Tag med på dybt vand i Holbæks Escape room; ”Mytteriet på skibet Den Gode Hensigt” 

I ‘Mytteriet på skibet Den gode Hensigt’, vil du som gæst opleve at være besætning på det transatlantiske handelsskib ‘Den gode Hensigt’ fra 1700-tallet. I er loyale mod kaptajnen og er derfor blevet slået bevidstløse og låst inde i kaptajnens kahyt. Her finder I ud af, at kaptajnen har gemt et lager af våben, som I kan bruge til at genvinde kontrollen over skibet og komme ud, inden det er for sent.

 SE TEASER VIDEO HER

Spilbeskrivelse:
I er besætning på det transatlantiske handelsskib ‘Den gode Hensigt’.

Førstestyrmand Severin har begået mytteri på skibet og har planer om at stjæle hele lasten og sælge den som hælervarer. Kaptajnen er blevet kølhalet og er død.

I er den del af besætningen, der er mest loyal mod kaptajnen og er derfor blevet slået bevidstløse og låst inde i kaptajnens kahyt. Her  finder I ud af, at kaptajnen har gemt et lager af våben, som I kan bruge til at genvinde kontrollen over skibet, hvis I får fat i dem i tide - ellers vil også I blive kølhalet.

Tag dine venner, familie eller kollegaer med på dybt vand og prøv kræfter med et sjovt og udfordrende spil, hvor du og dine medspillere med samarbejde, hurtighed og kreativitet skal løse de komplicerede gåder for at slippe ud af rummet. Kun på den måde, kan I genvinde kontrollen over skibet og undgå at lide samme skæbne som kaptajnen! 

Gåderummet er designet og bygget af elever fra Vallekilde Højskole, og vi garanterer en nervepirrende museumsoplevelse.


Det siger gæsterne:

"Tusind tak for en rigtig god oplevelse. Sindssygt gennemført, og vi var meget betaget af kvaliteten samt den scenografiske del af rummet. Super fedt lydspor og igen bare enormt gennemført. 6 stjerner herfra!”

Philip, gåderumsbygger og studerende på ‘leisure management’.

 

"Super fedt gåderum, hvor man bliver presset på sammenholdet og virkelig skal lægge hjerne i blød og tænke ud af boksen". 

Elise Dinesen, 21 år studerende.

 

Læs også artiklen i Oplev

 

Praktiske informationer:

Sted: Holbæk Museum, Klosterstræde 18, 4300 Holbæk

Spillet er velegnet til voksne og børn fra 11 år og tager ca. en halv time at gennemføre. Børn i alderen 11 - 14 år bør være i følge med en voksen. Max antal deltager = 5 personer

Pris: 399 kr. for op til 5 personer.

Tilmelding: nødvendigt, tjek for ledige tider her. 

BEMÆRK Hvis du ønsker en anden dag end de allerede udbudte, kan du ringe på 7210 0169, eller sende en mail til booking@vestmuseum.dk og høre om det kan lade sig gøre.

 

Museum Vestsjælland, Oldvejen 25 C, DK-4300 Holbæk · Tlf +45 59 43 23 53 · sekretariat@vestmuseum.dk · www.vestmuseum.dk