8.8.2019  ·  Holbæk Museum

Teater i Museumsgården - Prins Valiant og De Runde Riddere om et Bord

8. august - 1. september 2019. Vi gør det igen! I samarbejde med Holbæk Teater præsenterer vi hylende sjovt sommerteater i Museumsgården.

Prins Valiant og De Runde Riddere om et Bord.              

Vi fortsætter succesen med Holbæk Teaters sommerforestilling i Holbæk Museumsgård og viderefører sammen traditionen med en skør og skæv udgave af en kendt klassiker.

Denne gang er det den gode Prins Valiant & De Runde Riddere om et Bord, der kommer under Flemming Jensens kærlige behandling.

Historien om Prins Valiant baserer sig på sagnet om Kong Arthur, hvor “den der holder sværdet, regerer verden”. Så let er det bare ikke længere. Verden er blevet noget mere kompliceret…

Efter et par somre, hvor sommerforestillingerne i museumsgården har været totalt udsolgte, er vores bedste råd at være ude i god tid, hvis I vil sikre jer billet til denne hyggelige sommertradition.

Der er garanti for et godt grin, når Holbæk Teater indtager Holbæk Museumsgård igen – og vi glæder os til at tage imod dig!

EKSTRA: Skal du se forestillingen en lørdag eller søndag? Så har du mulighed for at tilkøbe en unik rundvisning inden forestillingen til en af museets spændende udstilling, der giver der svar på mange ting, du nok ikke vidste (tilkøbes sammen med din billet – se mere på Holbæk Teaters hjemmeside, hvor du også kan se datoer) 

Billetter og rundvisning købes på Holbæk Teaters hjemmeside

Medvirkende: Mette Marckmann, Ulver Skuli Abildgaard, Morten Thunbo og Brian Kristensen.
Kapelmester: Lars Fjeldmose
Forfatter: Flemming Jensen
Instruktør: Joy-Maria Frederiksen
Folkekor: 3. årgang på Holbæk Drama College
Plakat: Adam O.
Scenograf: Kirsten Brink
Produceret af Holbæk Teater

Præsenteres i Holbæk Museumsgård – en del af Museum Vestsjælland

Museum Vestsjælland, Oldvejen 25 C, DK-4300 Holbæk · Tlf +45 59 43 23 53 · sekretariat@vestmuseum.dk · www.vestmuseum.dk