12.8.2020  ·  Malergården

Sommeromvisning på Malergården.

Onsdag den 12. august kl. 13.00. Omvisning i familien Swanes kunstnerhjem.

Sommerens omvisninger på Malergården giver en levende introduktion til det kunstnerhjem, som Sigurd Swane og hans familie byggede og indrettede i midten af 30erne. Swanerne ønskede at kombinere kunstnerliv med landbrugsdrift; samt at leve i og med  naturen. Herom vidner det store bygningskompleks og den store have, der tilsammen fremstår som en drøm om Paradis.Hvis mængden af deltager tillader det, så besøger vi en række af hovedhusets stuer. Blandt andet det store atelier, havestuen og skolestuen ( den blå stue)

Sted: Malergården, Plejerupvej 10, 4571 Grevinge

Varighed: Varierer da det afhængigt at deltager antal ( men max 45 min)

Hvis der er mere end 25 deltager, så kan i forvente at vi deler jer i to hold.

Pris: 30 kr. + entré 

Tilmelding: Billetter skal købes på billetexpressen

Når du er på besøg hos os, gør vi vores bedste for at passe på dig og din familie. Vi overholder sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vi sørger for, at I kan være sammen - på afstand.

Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer om forsamlinger, hygiejne og vi sørger for at holde afstand på min. 1 meter til hinanden. Det er derfor strengt nødvendigt at købe billet på forhånd.

 

Museum Vestsjælland, Oldvejen 25 C, DK-4300 Holbæk · Tlf +45 59 43 23 53 · sekretariat@vestmuseum.dk · www.vestmuseum.dk