26.8.2020  ·  Sorø Museum

Omvisning på Sorø Museum

Onsdag den 26. august kl. 17:00. En tidsrejse i Sorø bys historie med vægt på begivenheder, der ændrede hverdagen

Tag med på en omvisning i en af byens ældste ejendomme, Chr.4’s kro, der nu huser Sorø Museum. Byens historie er genfortalt i Tidsrejsen, en 13,5 meter lang mandshøj tegnet frise, der snor sig rundt i gange og op ad trappen med flotte scener, optrin og vigtige personer i Sorø fra oldtid til nutid.

Hør historien om Sorø by, der i mange hundrede år var dybt afhængig af Akademiet, men nu er ligeværdig partner. Hør også om B.S. Ingemann og hans fru Lucie, der hørte til byens berømte borgere. I udstillingen om Ingemann er fokus på guldalderen og i klunkestuerne er nips og borgerskab i centrum for fortællingerne. 

Mødested: Sorø Museum, Storgade 17, 4180 Sorø

Varighed: kl. 17.00 - 18.00

Pris: Voksen 50 kr./inkl. entré til museet og en forfriskning

Tilmelding: Billetter kan købes via Billetexpressen eller bestilles på telefonnr. 5943 2353 senest den 21. august

Når du er på besøg hos os, gør vi vores bedste for at passe på dig og din familie. Vi overholder sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vi sørger for, at I kan være sammen - på afstand.

Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer om forsamlinger, hygiejne og vi sørger for at holde afstand på min. 1 meter til hinanden. Det er derfor strengt nødvendigt at købe billet på forhånd.

Museum Vestsjælland, Oldvejen 25 C, DK-4300 Holbæk · Tlf +45 59 43 23 53 · sekretariat@vestmuseum.dk · www.vestmuseum.dk