Ved Museumsforeningens generalforsamling er der hyggeligt samvær over en bid mad OG et spændende foredrag. Skynd dig at melde dig ind, så du kan være med.
14.3.2019  ·  Ringsted Museum og Arkiv

Museumsforeningens generalforsamling

Torsdag den 14. marts kl. 17, afholder Ringsted Museumsforening generalforsamling med foredrag og spisning.

Afholdes på Ringsted Museum & Arkiv, Køgevej 41.

Dagsorden ifl. vedtægterne.

Efter generalforsamlingen er foreningen vært med smørrebrød og diverse drikkevarer samt kaffe og kage.

Efter spisningen vil der være et spændende foredrag kaldet
Guld & Grønne Skove
Foredragsholder er  Martin Pavón, cand. mag. i forhistorisk-, renæssance og middelalderarkæologi, og ansat i Museum Vestsjælland på Kalundborg Museum. 

Vestsjælland er et af verdens rigeste områder på fund af guld fra oldtiden og middelalderen. I flæng kan nævnes guldhalsringen fra Tissø, bronzealderguldet fra Boeslunde og Slagelseskatten, som tilsammen udgør nogle af Danmarks største fund af guld fra oldtiden og middelalderen. Med udgangspunkt i disse fund af guld fra Vestsjælland og hele verden, vil foredraget med garanti fremvise mere guld end tilhørerne nogensinde har set. Dertil kommer, at foredraget også er krydret med anekdoter og spændende fakta om guld. På den baggrund skal der advares kraftigt mod en overhængende fare for at blive smittet med guldfeber. 

Ønsker du at deltage i spisning og foredrag er tilmelding nødvendig senest den 7. marts til:
Formand  Hans Kristian Stadelund, 30570815, hkstadelund@hotmail.com

Kasserer  Bent Mejer-Larsen, 22716067, mail@ringsted-museumsforening.dk

Museum Vestsjælland, Oldvejen 25 C, DK-4300 Holbæk · Tlf +45 59 43 23 53 · sekretariat@vestmuseum.dk · www.vestmuseum.dk