Ringsted Vindmølle
12.11.2018  ·  Ringsted Museum og Arkiv

Besøg nisserne i Ringsted Vindmølle

1. december - 20. december 2018. Ringsted Vindmøllefond sponserer gratis adgang til alle, der vil besøge nisserne i Ringsted Vindmølle.

Det er en hyggelig tradition at tage på julebesøg med børn eller børnebørn. Der er pyntet op overalt og med gratis adgang er der både mulighed for at besøge nisserne i møllen og juleudstillingen på museet. Caféen sælger æbleskiver og varme drikke - og har gode julevarer på hylderne.

Ringsted Vindmølle
Der dufter af mel og gamle dage i Ringsted Vindmølle. Møllenisserne får travlt med at hjælpe mølleren her op til jul, for alle de glade familier vil jo købe mel med hjem til julekagerne.

Det ligner en hel julekalender med alle de nisser, melsække, stenkværnene og møllevingerne. For de små er det en særlig herlig oplevelse at bestige de smalle, slidte trin på trapperne, hvor generationer af møllere har sat deres fødder.

Ringsted Museum, Arkiv og Vindmølle oser af jul. Giv også dig selv chancen for at se årets juleudstilling Engle daler ned i skjul. Mølleren viser rundt i den julepyntede mølle, hvor møllenisserne titter frem overalt. Museets café sælger varme drikke og æbleskiver.

Takket være en flot donation fra Ringsted Vindmøllefond, er der gratis adgang til Ringsted Vindmølle og Ringsted Museum & Arkiv hele december.

Ingen tilmelding

Museum Vestsjælland, Oldvejen 25 C, DK-4300 Holbæk · Tlf +45 59 43 23 53 · sekretariat@vestmuseum.dk · www.vestmuseum.dk