5.6.2020  ·  Sorø Museum

AFLYST Klassisk køredag i Sorø

Onsdag den 5. juni 2020 kl. 12-18 er der traditionen tro klassisk køredag i Sorø. Årets tema er "Besat af biler".

Sorø Museum og vores medarrangører Sorø Gymnastikefterskole, Beierholm Tractor,  Dansk Veteranbil Klub og Sjællands Motor Veteraner, byder velkommen til en dag i nostalgiens tegn. Alt tyder på endnu en tætpakket dag i den smukke gamle midtsjællandske købstad den 5 juni.

Som de foregående år har Sorø Museum lagt sig i selen for at finde et tema der vil være fundamentet for de forskellige dele af de mange små og store arrangementer der udgør hele Klassisk Køredag i Sorø. Temaet i år er ”Besat af biler". 

Klassisk Køredag er primært rettet mod historiske køretøjer, derfor har vi også her en skæringsdato på 25 år og ældre biler og motorcykler.

Over 10.000 besøgende og 1200 udstillede biler lægger en farverig stemning i byens hovedgade og på Akademigrunden. Sorø Museum er åben med truckercafe i gården, historier fra besættelsestiden og udstilling af en bemandet original militærjeep fra perioden.Dagen byder ikke bare på skønne biler, men også på gymnastikopvisninger, skøn musik og underholdning.


Museum Vestsjælland, Oldvejen 25 C, DK-4300 Holbæk · Tlf +45 59 43 23 53 · sekretariat@vestmuseum.dk · www.vestmuseum.dk