5.7.2019  ·  Museum Vestsjælland

Nyt formidlingstilbud på Vestborgen i Kalundborg

Nu kan borgere med Museum Vestsjællands gratis app Tidslommen på egen hånd opleve historien om Esbern Snares storslåede borg i Kalundborg.

Tidslommen lægger op til, at børn og voksne går på opdagelse i Vestborgens ruiner. I appen møder man Museum Vestsjællands formidlere og middelalderarkæologer, der fortæller om borgen og de mennesker, der engang levede her.

- Det er en hel særlig oplevelse at stå med sin mobiltelefon på et historisk sted i Kalundborg og få historien fortalt om netop dette sted af dygtige formidlere fra Museum Vestsjælland, siger Eskil Vagn Olsen, Museumsdirektør, Museum Vestsjælland og fortsætter: Museum Vestsjælland har stor fokus på, at kulturhistorien også formidles uden for museets mure og lige netop der i landskabet, hvor begivenheden fandt sted.

Samtidigt med at Kalundborgs Vestborg åbner i Tidslommen, åbner Museum Vestsjælland tilsvarende formidlingstiltag af Sunesønnernes Mølledige i Sorø og af middelalderbyen i Holbæk.

Tiltagene er gjort mulige med støtte fra Kulturregion Midt- og Vestsjælland.

Tidslommen til din smartphone kan downloades her