19.11.2018  ·  Museum Vestsjælland

Museumsbutikkerne er juleklar

I alle Museum Vestsjællands museumsbutikker er der gjort klar til jul. Vi har stillet al den fine julepynt, pakkespil, kalender- og julegaver frem. Det er gratis at kigge ind i butikkerne, og vores søde museumsværter er klar til at hjælpe.

Julepynt
I alle butikkerne finder du et flot udvalg af julepynt. Både det moderne og retro så du kan pynte hjemmet og træet, som da bedste- og oldemor var barn.

De små gaver
Mangler du inspiration til pakkekalenderen eller en god gave til pakkespillet? Vi har alt fra hoppebolde til dansende frøer og dermed mulighed for at give gaver som kan fremkalde alt fra søde smil til skraldgrin.

Julegaven
Lokale råvarer og godt håndværk sætter vi pris på. Du kan derfor købe alt fra Vestindisk Rom, friskmalet mel, lokal bihonning til håndlavet kunst. Der er mange muligheder for at finde den rigtige julegave.