10.11.2020  ·  Museum Vestsjælland

Museumsbutikkerne er juleklar

I alle Museum Vestsjællands museumsbutikker er der gjort klar til jul. Vi har stillet al den fine julepynt, pakkespil, kalender- og julegaver frem.

Traditionen tro juler vi igennem i vores museumsbutikker på Museum Vestsjælland. Der er blevet arbejdet hårdt, for at få julesortimentet op og der er blevet sat nisser frem til den store guldmedalje.

I butikkerne finde du alt til julens fester.

Julepynt
Vi har et flot udvalg af julepynt. Både det moderne og retro så du kan pynte hjemmet og træet, som da bedste- og oldemor var barn.

De små gaver 
Mangler du inspiration til pakkekalenderen eller en god gave til pakkespillet? Vi har masser af små gaver, der passer perfekt til pakkespillet, eller som de sidste kalendergaver til børnene. Vi har alt fra hoppebolde til dansende frøer og dermed mulighed for at give gaver, som kan fremkalde alt fra søde smil til skraldgrin.

 
Julegaven 
Lokale råvarer og godt håndværk sætter vi pris på. Du kan derfor købe alt fra Vestindisk Rom, friskmalet mel, lokal bihonning til håndlavet kunst. Der er mange muligheder for at finde den rigtige julegave.  

        


Værtindegaver
Glem ikke den lækre værtindegave til diverse julesammenkomster. Kom ind forbi og og vi hjælper med at sammensætte en fin gave.

      

Det er gratis at kigge ind i butikkerne, og vores søde museumsværter er klar til at hjælpe.

Museum Vestsjælland, Oldvejen 25 C, DK-4300 Holbæk · Tlf +45 59 43 23 53 · sekretariat@vestmuseum.dk · www.vestmuseum.dk