2.9.2020  ·  Museum Vestsjælland

Museum Vestsjælland er med i K7 kampagnen i uge 37

K7 er et nyt landsdækkende initiativ, der giver unge under 27 gratis adgang til kulturen i uge 37.

Ambitionen med K7 er at gøre de danske kulturinstitutioner mere tilgængelige for et ungt publikum.

K7 er en åben invitation til alle unge, der tilbyder nye kulturoplevelser og i bedste fald kan gøre kulturoplevelserne til en mere spontan aktivitet hos unge mennesker.

I samarbejde med Golden Days er 70 museer kunsthaller og kulturinstitutioner derfor gået sammen for at realisere initiativet.

Du kan booke din gratis billet på alle Museum Vestsjællands besøgssteder her via billetexpressen eller bare møde op og medbringe billede-id. Kampagnen gælder fra tirsdag den 8. september til og med søndag den 13. september i museernes åbningstid.

Vi glæder os til at dig!