9.4.2019  ·  Holbæk Museum

Mennesket og Fjorden

Mennesket og Fjorden - ny udstilling fra Museum Vestsjælland

Er du interesseret i alt der bare lugter af vand, så sker der en utrolig udvikling i Holbæk. Nationalmuseets fartøjssamling er kommet til byen med værft, skipper og fartøjer.

Ved siden af Nationalmuseet bliver der i disse dage bygget et kystlivscenter. Et center der genopliver de lokaletraditioner inden for fiskeri og bådebyggeri. Centeret indeholder et bådebyggeri, sejlmageri og reberbane. For at binde det hele sammen laver Museum Vestsjælland en udstilling om livet ved og på fjorden.

Vi vil vise de skæbner og de mennesker der levede her. Det gør vi med pramme, joller og en fiskebåd. Alle lokale, alle fra fjorden.

Glæd jer, vi åbner med et brag til Pinse!