3.5.2021  ·  Odsherreds Kunstmuseum

Maja Lisa Engelhardts udstilling åbner den 7. maj

Fredag den 7. maj er første åbningsdag i Maja Lisa Engelhardts udstilling DANMARKSBILLEDER.

Odsherreds Kunstmuseum følger myndighedernes retningslinjer omkring covid-19, herunder forevisning af coronapas og brug af maske indendørs.

Pga. det generelle indendørs forsamlingsloft, er det en fordel på forhånd at bestille billet på BilletExpressen.

Maja Lisa Engelhardts refererer til Danmarkshistorien fra den hedenske oldtid til den kristne kultur, men også til de danske årstider. Malerierne har ikke været udstillet for offentligheden før nu. Til udstillingen udfører Maja Lisa Engelhardt en række monotypier. Udstillingen suppleres af et katalog og en portrætfilm om kunstneren.

Omvisning i udstillingen
Fra den 1. juni kan du komme med på omvisning i udstillingen, billetterne købes på BilletExpressen