5.6.2019  ·  Sorø Museum

Klassisk køredag i Sorø

Onsdag den 5. juni 2019 kl. 12-18 er der traditionen tro klassisk køredag i Sorø. Årets tema er Pimp og pin-up.

Sorø Museum og vores medarrangører Beierholm Tractor, Torvets bistro og de to store nationale veteranbilklubber, Dansk Veteranbil Klub og Sjællands Motor Veteraner, byder velkommen til en dag i nostalgiens tegn. Alt tyder på endnu en tætpakket dag i den smukke gamle midtsjællandske købstad den 5 juni.

Som de foregående år har Sorø Museum lagt sig i selen for at finde et tema der vil være fundamentet for de forskellige dele af de mange små og store arrangementer der udgør hele Klassisk Køredag i Sorø. Temaet i år er ”Pimp og pin-up", et meget spændende og stort tema som vi vil markere midt på Storegade.

Klassisk Køredag er primært rettet mod historiske køretøjer, derfor har vi også her en skæringsdato på 25 år og ældre biler og motorcykler.

Dagen byder ikke bare på skønne biler, men også på konkurrencer og skøn musik og underholdning.