8.2.2019  ·  Kalundborg Museum

Køb et Mussel-malesæt på Kalundborg Museum

Bliv mussel-maler med et komplet sæt – og inspiration fra særudstillingen Musselmalet - historien om et mønster

Særudstillingen Musselmalet - historien om et mønster kan du se på Kalundborg Museum i øjeblikket. Udstillingen fortæller historien bag mønsteret og viser et stort og varieret udbud af fortolkninger af det musselmalede. Men nu har du også mulighed for selv at blive porcelænsmaler.

Dit eget malesæt
I Kalundborg Museums butik har du mulighed for at købe et malesæt med hjem. For 75 kroner får du både en god kvalitets pensel, den karakteristiske blå porcelænsmaling og du kan vælge imellem mange slags porcelæns genstande.

Nemt at fastholde
Når malingen er tør på porcelænet, skal den blot 45 min i en almindelig ovn ved 160 grader. På den måde sætter malingen sig fast. Derefter kan den tåle opvask – men dog ikke opvaskemaskine.

Gaven – til dig eller andre
Hjemmelavede gaver er igen populære. Samtidigt er det musselmalede porcelæn evigt populært – både i den lille og magaudgaven. I porcelænsmalingssættet er der mulighed for både underholdning og ikke mindst en god gave – for her har du mulighed for at dekorere alle slags porcelæn med det populære mønster.