23.3.2020  ·  Museum Vestsjælland

Hjælp os med at gemme historien! – Vestsjælland tackler Corona

Danmark er lukket ned, og alle er på den ene eller anden måde påvirket af coronavirusen.

Museum Vestsjælland samler erindringer ind, så vi kan fastholde oplevelser og tanker fra en usikker og historisk tid. Vi opfordrer borgere i Vestsjælland til at fortælle, hvordan I bruger dagene:

- Hvad I tænker og hvad I oplever.
- Hvordan får man tiden til at strække med børn og hjemmearbejdsplads?
- Hvordan tackler man, at få sin virksomhed godt igennem krisen?
- Er der nye fællesskaber i din nærhed?
- Hvordan er det at være på arbejde i sundhedsvæsenet eller frivillig for udsatte borgere?

Send os billeder, videoklip, små historier og også gerne tegninger, papirklip og andet I har lavet, måske sammen med børn, mens nedlukningen stod på.

Hvis I ønsker det, kan vi anonymisere jeres oplevelser.

I må også gerne sende os historier om hvilke genstande,  I eventuelt kunne tænke jer at aflevere til museet, når epidemien er overstået.

Foto: Her har en af vores inspektører sendt et billede ind af en kombineret geografi- og matematikopgave, som hendes datter fik stillet af sin lærer online.

Send jeres bidrag til mail: corona@vestmuseum.dk

Vi lover at vende tilbage til jer så snart vi kan. Måske bliver det først, når denne sundhedskrise er overstået, så hav tålmodighed med os.

Pas godt på hinanden derude