10.7.2020  ·  Museum Vestsjælland

Ekstraordinær sommer i Museum Vestsjælland!

Med en ekstra bevilling fra Undervisningsministeriet har Museum Vestsjælland i et samarbejde med de seks lokale kommuner udviklet nye, gratis sommerferieaktiviteter til børn i skolealderen.

Det er der kommet et rigtig godt program ud af og sammen med de børneaktiviteter Museum Vestsjælland i forvejen havde planlagt, bliver sommerferien en overdådig slikbutik af kulturoplevelser.

Husk at de fleste aktiviteter kræver tilmelding. Find links og flere informationer om de enkelte aktiviteter her: www.vestmuseum.dk/det-sker

OBS! Husk at der halv pris på den ordinære entrebillet for voksne (børn under 18 år er gratis) indtil den 9. august.