10.7.2020  ·  Ringsted Museum og Arkiv

Den gamle Biograf

Se gamle film fra Ringsted i Ringsted Museum og Arkivs nyindrettede biografhjørne

Ringsted Arkiv har en fin samling af film med folk fra Ringsted. Det er film om store begivenheder, som dengang Sønder Park Skolen blev indviet og film om byens virksomheder. Se bl.a. klip fra RIMAS og fra Andelsosteriet.

Der er Ringsted Minder og kolonihave-fortællinger og eksotiske klip fra Ringsted Turistforening, der lokker turister til byen.

De gamle film er overspillet til digitalt medie og bliver vist i sammenhæng uden indlagte pauser i den nyindrettede biograf på museet.

Det er endnu ikke muligt at vælge filmtitler selv, men slå jer ned i sofaen eller i en stol og kik med, for der er masser af gode klip med fortællinger fra Ringsted. Køb kaffe, the eller vand med fra museumscafeen.