30.4.2020  ·  Museum Vestsjælland

Coronasikre byvandringer

Museum Vestsjælland åbner op for byvandringer i det åbne byrum, med godkendelse af politimyndigheden.

Når du er på besøg hos os, gør vi vores bedste for at passe på dig og din familie! Vi overholder sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vi søger for, at I kan være sammen - på afstand.

Tag med på en guided tur i byen eller i landskabet og hør om de begivenheder og personligheder, der har tegnet historien på stedet.

Museum Vestsjælland forsætter med at  markerer 75-årsdagen for befrielsen med 2 byvandringer i Kalundborg tirsdag den 12. maj kl. 11.00 og kl. 14.00.

Bemærk: Der er kun 9 billetter til salg til hver byvandring. Byvandringerne er godkendt af politimyndigheden.

Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer om afstand og hygiejne. Der kan derfor max være 9 deltagere foruden guiden. Alle opfordres til at bruge håndsprit og guiden har håndsprit med i tasken. Vi sørger for at holde afstand på min. 2 meter til hinanden. Det kan godt lade sig gøre både at se og høre; i stedet for at stille os i en stor rundkreds, laver vi en opstilling i en pyramideform og guiden vil anvende en bærbar mikrofon for en bedre lyd.

Billetter reserveres og betales på forhånd via billetexpressen.

Følg med her på hjemmesiden og Facebook, hvor vi annoncerer de kommende byvandringer.

Hvis du ikke nåede at få en billet, kan du skrive en mail til booking@vestmuseum.dk, så kommer du på en venteliste og vi skriver til dig, når vi har nye datoer.

Se teaser video her