30.4.2020  ·  Museum Vestsjælland

Coronasikre byvandringer

Museum Vestsjælland åbner op for byvandringer i det åbne byrum, med godkendelse af politimyndigheden.

Når du er på besøg hos os, gør vi vores bedste for at passe på dig og din familie! Vi overholder sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vi søger for, at I kan være sammen - på afstand.

Tag med på en guided tur i byen eller i landskabet og hør om de begivenheder og personligheder, der har tegnet historien på stedet.

Når du er på besøg hos os, gør vi vores bedste for at passe på dig og din familie. Vi overholder sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vi sørger for, at I kan være sammen - på afstand.

Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer om forsamlinger, hygiejne og vi sørger for at holde afstand på min. 1 meter til hinanden. Det er derfor strengt nødvendigt at købe billet på forhånd via billetexpressen.

Følg med her på hjemmesiden og Facebook, hvor vi annoncerer de kommende byvandringer.

Hvis du ikke nåede at få en billet, kan du skrive en mail til booking@vestmuseum.dk, så kommer du på en venteliste og vi skriver til dig, når vi har nye datoer.

Se teaser video her