11.5.2020  ·  Museum Vestsjælland

Aflysning af indendørs arrangementer til og med 8. juni

Museets udstillinger og butik holder lukket i overensstemmelse med regeringens retningslinjer.

Kære gæster i Museum Vestsjælland

Vi følger myndighedernes anbefalede tiltag for at modvirke spredningen af Coronavirus i Danmark.

Vi har derfor besluttet at museets udstillinger og butik holder lukket i overensstemmelse med regeringens retningslinjer og åbner ligeledes i overensstemmelse med disse. Alle events og arrangementer er aflyst til og med 8. juni. DOG afholder vi udendørs byvandringer med max 9 deltager se hvilke udendørs arrangementer vi afholder her.

Men selv om du ikke kan besøge os, kan du stadigvæk få kulturelle oplevelser fra Midt- og Vestsjælland. Vi har en masse gratis podcast med gode historier, som kan høres overalt – og vi bliver ved med at fortælle historier fra Midt- og Vestsjælland her på Facebook.

Har du købt billet til et arrangement i den nævnte periode, skriver du til ADI@VESTMUSEUM.DK for refundering.

Der arbejdes hårdt på at finde nye datoer for de aflyste arrangementer. Disse vil blive meldt ud på hjemmesiden.

Pas godt på hinanden. Vi glæder os til vi ses igen