29.8.2019  ·  Skoletjenesten

500 børn inviteret på tidsrejse - leger riddere for en dag

Lørdag den 31. august og søndag den 1. september er der Middelalderfestival i Kalundborg. Men inden da havde Museum Vestsjællands skoletjenste inviteret 500 børn til at lege ridder for en dag

Børnene skal være riddere for en dag og lære endnu mere om Middelalderen. Det fortæller Marlene Kramm, der er undervisnings- og udviklingsansvarlig hos Museum Vestsjælland.

- Det handler om at komme ud og opleve historien i kroppen, kan man sige, og få en fysisk oplevelse af Middelalderen. Det kan sætte nogle helt andre ting i gang, som man så bagefter kan tage med hjem i skolen igen og snakke om, siger hun.

TV 2 Øst kom forbi. Se hvordan det går for sig, når en masse skolebørn mærker middelalderen på deres egen krop.

Læs hele artiklen her.

Se programmet for Kalundborg Middelalderfestivalen her.