22.10.2018  ·  Museum Vestsjælland

Tilbud til alle folkeskoler i Holbæk kommune

Gratis undervisningsforløb og gratis transport med Kulturbussen for folkeskoler i Holbæk kommune.

For at gøre det endnu lettere at praktisere åben skole, har Holbæk kommune nu afsat 25.000,- kr. så folkeskoler i Holbæk kommune også kan få gratis undervisningsforløb på udvalgte kunst- og kulturinstitutioner i Midt- og Vestsjælland, når de gør brug af Kulturbussen.

Forløb og busser bliver fordelt efter konceptet først til mølle. Så skynd jer at tjek vores undervisningsforløb her på vores hjemmeside og book forløb og bus på kulturbus.dk.

Du er også velkommen til at sende en mail på skole@vestmuseum.dk eller kontakt os på telefonnr. 7210 0169, mandag til torsdag 8.00 - 14.30.