Nyhedsarkiv


Ringsted Arkiv indfører brugervejledning om søndagen
24.1.2019  ·  Ringsted Museum og Arkiv

Nye tider på Ringsted Arkiv

Søndag den 3. februar åbner Ringsted Museum & Arkiv efter den traditionelle januar-lukning. Men det bliver med en spændende fornyelse.

I rigtig mange år har Ringsted  Museum & Arkiv tilbudt vejledning i brug af arkivalier i ugens 3 midterste hverdage - mens man kun kunne benytte arkivet på egen hånd om søndagen.

Nu bliver det omvendt. Fra 3. februar tilbyder vi i stedet vejledning og fremfinding af arkivalier tirsdag og søndag, mens selvstudie er muligt onsdag og torsdag. Alle dage fra kl. 11-16. Vi håber, omlægningen vil betyde bedre adgang til vejledning for de arkivbrugere, der er arbejdsramte.

Men det betyder dels, at det er en god idé at advisere arkivet på forhånd, hvis man vil benytte bestemte arkivalier onsdag og torsdag. Det gør rigtig mange brugere allerede. Det er også nemt at sende en mail til arkivet på ringsted@vestmuseum.dk og bestille arkivalier lagt frem.

Det betyder også, at der bliver lidt længere svartid på skriftlige forespørgsler, der typisk samles og besvares om tirsdagen. 

Det er vore dygtige arkivassistenter, der vejleder tirsdag og søndag. Hvis du har behov for at tale med en arkivar/historiker om samarbejder eller dybtgående faglig vejledning, er det muligt at booke et møde - og det sker også på ringsted@vestmuseum.dk.

Museum Vestsjælland, Oldvejen 25 C, DK-4300 Holbæk · Tlf +45 59 43 23 53 · sekretariat@vestmuseum.dk · www.vestmuseum.dk