6.5.2020  ·  Odsherreds Kunstmuseum

Ny online omvisning i Trierfamiliens malerier

Kunsthistoriker Jesper Sejdner Knudsen tager dig her med på en tur på 19 minutter rundt i en særudstilling om Trierfamiliens kunst.

Du kan høre om højskolens verden, Odsherreds bakker, livet på landet – og i Norden. Det er centrale temaer for de to generationer af billedkunstnere, der var vokset op i kølvandet på oprettelsen af Vallekilde Højskole – én af landets mest fremtrædende og betydende folkehøjskoler.

Videoen blev tilgængelig fredag d. 1. maj 2020 på vores Facebookside hvor du kunne se med og live kommentere, som et led i Museum Vestsjællands digitale kulturformidling under Coronakrisen.