31.8.2020  ·  Ringsted Museum og Arkiv

Museum Vestsjælland fejrer Sct. Bendts kirke

I samarbejde med Ringsted Kommune og en gruppe af de engagerede frivillige reenactors, har Museum Vestsjælland produceret denne film om Sct. Bendts og Knud Lavard.

Som så mange andre events og begivenheder, måtte Ringsted Middelalderfestival aflyses i år. I stedet har vi, i samarbejde med Ringsted Kommune og en gruppe af de engagerede frivillige reenactors, fået produceret en film om Sct. Bendts og Knud Lavard. Mordet på Knud i Haraldsted Skov og Valdemar den Stores kampagne for at sin far helgenkåret, er en afgørende grund til at vi i dag kan nyde den storslåede kirke. Vi har glædet os til at vise jer den lille film og ser frem til, at vi atter kan fejre middelalderen og Valdemarerne i Ringsted.