17.12.2018  ·  Museum Vestsjælland

Museum to go: Kaffe og podcast

Når rejsen føles lang, kan man godt komme til at sidde og kigge ud af togvinduet og lade tankerne flyve. For hvad findes der mon af spændende historier i det landskab, der suser forbi?

I Museum Vestsjælland undersøger vi de historier, der ligger ude i landskabet. Vi søger og graver ikke kun i jorden, men også i de utallige kilder til vores lokale historie. Derfor er vi stolte af, igen at kunne præsentere en række nye Podcasts i en Museum To Go brochure.

Her præsenterer vi først fem Undergravende Historier. En fortælling i fem dele om tro, kunst, krig, tørv og et liv på kanten af katastrofer. Undergravende Historier er udgivet med støtte fra Trelleborg Fonden- i samarbejde med Sydbank.

Dernæst følger to podcasts om Brommekulturen og Hvideslægten fra serien Grundlæggerne, støttet af Sorø Kommune.

Sammen med Skotte & Stentoft på Sorø Station har vi præsenteret konceptet Museum To Go, der er tænkt som en ledsager til de mange Coffee To Go, der bliver langet over disken på stationens fine café. Den kan også hentes på Sorø Bibliotek og i en af Museum Vestsjællands afdelinger.

Den lille brochure tilbyder historiefortælling direkte i øregangene mens kaffen nydes.

God rejse og god fornøjelse.

Kontaktpersoner:
Formidlingschef Ea Stevns Matzon på esm@vestmuseum.dk og 5781 1521