20.3.2020  ·  Holbæk Museum

Køb den nye bog ”Et Danmark i Splid med sig selv"

Sidder du inde på grund af corona og mangler du godt læsestof? Så kan du NU bestille Dan Charly Christensens bog "Et Danmark i Splid med sig selv – Holbæk Amt besat og befriet" til særpris!

Bogen ”Et Danmark i splid med sig selv” viser nye sider af modstandsarbejdet i Holbæk Amt under 2. Verdenskrig og handler om den tyske besættelse og de allieredes befrielse af Holbæk Amt 1940 – 1945.

Samarbejdet med Hitlers Tyskland blev forhandlet på plads i København og Berlin og dikterede levevilkår og handlemuligheder i hvert enkelt amt.

Beslutninger truffet i landets centrum splittede danskerne, som måtte vælge mellem en lovlydig tilværelse i ro og orden eller gå i krig på tysk side som østfrontfrivillige eller gå til modstand for at smide tyskerne ud af landet.

Bogen bringer læseren tættere på de lokale aktørers personlige holdninger og handlinger.

Særpris:  300 kroner inkl. forsendelse. Der kan kun betales via mobilepay.

Sådan bestiller du:
Send en mail til bogsalg@vestmuseum.dk med dit navn og dit telefonnummer

Du kontaktes herefter af en medarbejder fra Museum Vestsjælland, der giver dig museets mobilepaynummer. Når medarbejderen kan se at pengene er overført, afsendes bogen.

Læs synopsis af bogen her.

Læs også de fine anmelder af bogen:

Anmeldelse af bogen fra Sjællandske Medier

Anmeldelse af bogen fra Weekendavisen