Adresse

Malergården
Plejerupvej 10, Plejerup
4571 Grevinge
Tlf.nr.: 59 43 23 53

Grusvejen

En særlig attraktion ved Malergården er dens smukke beliggenhed for enden af én kilometer lang, ensporet grusvej. Vi advarer om at der er dybe grøfter på hver side af grusvejen (første halvdel af grusvejen). Benyt vigepladserne på strækningen når du møder modkørende trafik.

Vejledning til buschauffører
Ved nedkørslen til grusvejen fra Plejerup by kan det være vanskeligt for busser at foretage højresvinget ned ad grusvejen, når man kommer fra landevejen – den gamle rute 21 - i Gundestrup. Flere buschauffører, der kommer sydfra foretrækker at fortsætte ca. én kilometer længere mod nord til Herrestrup, hvor man drejer til højre og efter endnu en kilometer, i Frenderup, drejer til højre mod Plejerup. Her kan man så nærmest køre ligeud og ned ad grusvejen.
Tidligere var vendemulighederne for busser nede på Malergården ikke gode. Det er de nu. Parkeringspladsen til højre for indgangen til Malergården er forbeholdt busser, og der er plads til flere på samme tid.

Transport i bil

Der er parkering for biler og busser lige ved museet.

Åbningstider:

26. maj - 1. nov. 2020
Tirsdag - søndag
kl. 11.00-16.00

Mandag lukket,
dog åbent 2. pinsedag

Klik her for helligdage og særlige åbningstider

Museum Vestsjælland, Oldvejen 25 C, DK-4300 Holbæk · Tlf +45 59 43 23 53 · sekretariat@vestmuseum.dk · www.vestmuseum.dk