Besøg museet

Museum Odsherred er et kulturhistorisk museum for hele familien.

Der er mulighed for at besøge museet hele året.
Museet tilbyder forskellige oplevelser i løbet af året. Vi har udstillinger inde og ude, familiearrangementer i ferier og op til højtider, værkstedsaktiviteter for hele familien, guidede omvisninger og en dejlig museumshave med urtehave, bistader og plads til at spise den medbragte mad.
I menuen til venstre kan du finde åbningstider, billetpriser og særlige tilbud til grupper. Hvis I er en skoleklasse, så kan i booke et undervisningsforløb på Kulturbussen. Når I som skole booker et undervisningsforløb, kan I få gratis transport til og fra museet.
I udstillingsbygningen, i laden finder du vores museumsbutik og cafe. Her kan du få information om museet og vores udstillinger. Samt nyde en kop kaffe, te eller en is. Når adgangsbilletten er betalt kan du se udstillingen Solens Land.

BEMÆRK: grundet coronarestriktioner er der pr. den 22. oktober midlertidigt lukket ned for ophold i cafeen. Det er dog forsat muligt at købe kaffe/te, som kan nydes udenfor.

Åbningstider 2021

Museum Vestsjælland følger myndighedernes retningslinjer omkring COVID-19, og vi har derfor lukket, men åbner igen den 22. april.

 

Museum Vestsjælland, Oldvejen 25 C, DK-4300 Holbæk · Tlf +45 59 43 23 53 · sekretariat@vestmuseum.dk · www.vestmuseum.dk