Besøg Holbæk Museum

Det er oplevelsen værd at besøge vores udstillinger eller særarrangementer, hvad enten du kommer alene eller sammen med andre.

I forbindelse med besøge kan du nyde kolde eller varme drikkevarer i vores nyindrettede café, hvor der er adgang til gratis wi-fi.

Du kan også handle i vores butik, som både sælger lokalhistoriske bøger og mange andre forskellige ting til børn og voksne.

Der udover er det værd at vide at:

- Det er muligt at leje vores foredragssal og gård til arrangementer.
- Vi kan bookes til byvandringer.
- Ring og spørg - så får vi en snak om jeres ønsker.

 

Besøg os på Facebook

Nu er det også muligt på Facebook at blive fan af Holbæk Museum og fortælle sine Facebook-venner om museet. På siden kan man blandt andet få oplysninger om begivenheder og udstillinger på museet.
Klik her

Med Kille og Kalle på Holbæk Museum - på besøg med de mindste børn

På Holbæk Museum har vi etableret en række leg og læringsmiljøer for de mindste børn med udgangspunkt i Holbæks historie.  Legen, indlevelsen og fantasien er rygraden i tidsrejsen og suppleres med udklædningstøj, kulturhistoriske genstande og rekvisitter til at lege med. I skolens ferie er der, ud fra museets aktuelle særudstilling, altid ”Kille og Kalle” aktiviteter til de 5 - årige.  

Vi har udviklet en Besøgsguide for dig som vil besøge Holbæk Museum med børn.

Læs besøgsguiden her > Besøg Holbæk Museum med Kille og Kalle

 

Åbningstider

Vi har pt. lukket ned for vinteren. Men åbner igen søndag den 9. februar 2020. (Administrationen holder dog åben)

Klik her for helligdage og særlige åbningstider

Baghuset i Holbæk Museums gård.
Legetorvet på Holbæk Museum

Museum Vestsjælland, Oldvejen 25 C, DK-4300 Holbæk · Tlf +45 59 43 23 53 · sekretariat@vestmuseum.dk · www.vestmuseum.dk