Besøg Holbæk Museum

Det er oplevelsen værd at besøge vores udstillinger eller særarrangementer, hvad enten du kommer alene eller sammen med andre.

I forbindelse med besøge kan du nyde kolde eller varme drikkevarer i vores nyindrettede café, hvor der er adgang til gratis wi-fi.

Du kan også handle i vores butik, som både sælger lokalhistoriske bøger og mange andre forskellige ting til børn og voksne.

Der udover er det værd at vide at:

- Det er muligt at leje vores foredragssal og gård til arrangementer.
- Vi kan bookes til byvandringer.
- Ring og spørg - så får vi en snak om jeres ønsker.

 

Besøg os på Facebook

Nu er det også muligt på Facebook at blive fan af Holbæk Museum og fortælle sine Facebook-venner om museet. På siden kan man blandt andet få oplysninger om begivenheder og udstillinger på museet.
Klik her

Med Kille og Kalle på Holbæk Museum - på besøg med de mindste børn

På Holbæk Museum har vi etableret en række leg og læringsmiljøer for de mindste børn med udgangspunkt i Holbæks historie.  Legen, indlevelsen og fantasien er rygraden i tidsrejsen og suppleres med udklædningstøj, kulturhistoriske genstande og rekvisitter til at lege med.

Vi har udviklet en Besøgsguide for dig som vil besøge Holbæk Museum med børn.

Læs besøgsguiden her > Besøg Holbæk Museum med Kille og Kalle

 

Åbningstider 2021

Museum Vestsjælland følger myndighedernes retningslinjer omkring COVID-19, og vi har derfor lukket, men åbner igen den 22. april.

 

Baghuset i Holbæk Museums gård.
Legetorvet på Holbæk Museum

Museum Vestsjælland, Oldvejen 25 C, DK-4300 Holbæk · Tlf +45 59 43 23 53 · sekretariat@vestmuseum.dk · www.vestmuseum.dk