Nyheder fra arkæologien

27.6.2019  ·  Arkæologi

Åben udgravning ved Knudslund

Torsdag den 27. juni kl. 16-18. Kom og se de nye og spændende fund og hør historierne fra udgravningerne ved Knudslund

Arkæologerne fra Museum Vestsjælland arbejder nu ca. 300 meter syd for gården Knudslund på marken lige nord for motorvejens rasteplads. Udgravningen er konklusionen på en forundersøgelse, som blev foretaget allerede i 2009.

De regner med at kunne fremvise hustomter fra jernalderen og bondestenalderen, hvor af mindst en kan være en brandtomt.

Parkering: Jordemodervej 37 på gården Knudslund.

Adgang til udgravningen over den bagvedliggende mark. Terrængående sko kan anbefales, da der ikke er anlagt nogen vej dertil.

Mødestedet på marken er markeret med Museum Vestsjællands flag. Besøgende bliver hentet her til en guidet tur rundt på felten.

Gratis adgang

Kontakt arkæologerne på

Tlf. 25 52 83 83 eller

E-mail. plan(a)vestmuseum.dk