Nyheder fra arkæologien

26.3.2019  ·  Arkæologi

Åben udgravning ved Jordemodervej 37

Tirsdag den 26. marts kl. 15-17.30 inviterer Museum Vestsjælland til åben udgravning ved Jordemodervej 37.

Udgravninger ved Jordemodervej ved Ringsted begynder snart.

Arkæologerne ved Museum Vestsjælland forventer at finde huse og redskaber fra både bondestenalderen, bronzealderen og jernalderen, når de begynder på udgravningen forud for Ringsted Kommunes byggemodning af området.

Udgravningen fortsætter til december, og allerede tirsdag den 26. marts inviterer arkæologerne til åben udgravning kl. 15-17.30, hvor de fortæller mere om undersøgelsen.

Mødested: ved gården Knudslund, Jordemodervej 37. Gå efter arkæologernes orange jakker.

Praktisk informationer: Brug fornuftigt fodtøj, da der kan være mudret.

Pris: Der er gratis adgang og tilmelding er ikke nødvendigt.

Foto: Museum Vestsjælland. Forud for udgravningerne bliver der arbejdet i søgegrøfterne.

Kontakt arkæologerne på

Tlf. 25 52 83 83 eller

E-mail. plan(a)vestmuseum.dk

Er du interesseret i at se, hvor der findes fortidsminder i dit område så besøg