Odsherred Historier på podcast

Elsker du en god historie? Så er Museum Vestsjællands nye podcast noget for dig: En lydfortælling om og fra Odsherred, hvor den lokale historie flettes sammen af fortidige og nutidige oplevelser og begivenheder. Det er historier om et område, hvor malere slog sig ned for at skildre naturen, sommerhusbyggere rykkede ind i så stor stil at de ændrede selv samme natur - og hvor missiler kan lande helt uventet.

Hovsa-missil, sommerhushistorier og feriebørn
Hør øjenvidner fortælle om hovsa-missilet, originalt indspillet erindringer fortalti Odsherreds dialekt, om feriebørn og deres første kys og rygning i skjul, og hør om Odsherred specielle lys og stemning som tiltrækker kunstnere og sommerhusgæster.
Odsherred Historier er en ca. 40 min lang udsendelse, som kan høres på telefon, tablet eller computer. Tag den med ud at gå, tage den med i sofaen eller i bilen. Hør den i et stræk eller split den op.
Podcasten er lavet af Sarah Sander Laugesen i samarbejde med TVÆRSAM; et brugerinddragelses projekt i alle Museum Vestsjællands seks kommuner. Projektet udvikler nye aktiviteter, udstillinger og historiefortællinger for at styrke borgernes historiske interesse og viden om deres lokalsamfunds særlige historie og betydning.

Hør Podcasten her:

Eller find den på Odsherred Historier på Soundcloud: https://soundcloud.com/vestmuseum, på Itunes eller hvor du ellers hører podcasts. Søg: Odsherred Historier

Museum Vestsjælland, Oldvejen 25 C, DK-4300 Holbæk · Tlf +45 59 43 23 53 · sekretariat@vestmuseum.dk · www.vestmuseum.dk