1.5.2017  ·  Skoletjenesten

Ny undervisnings- og udviklingsansvarlig for Skoletjenesten

Museum Vestsjællands Skoletjeneste er hele tiden i udvikling. Nu er der en ny stærk kvinde ved roret.

Museum Vestsjælland har fået ny undervisnings- og udviklingsansvarlig.
Marlene R. H. Kramm startede 1. maj, og kommer fra en stilling som undervisnings- og udviklingsansvarlig på Nationalmuseet. Marlene er uddannet forhistorisk arkæolog, men har arbejdet med kulturhistorien ud fra et pædagogisk og didaktisk perspektiv igennem de sidste ni år.

Kathrine Noes Sørensen, den tidligere undervisnings- og udviklingsansvarlige, er draget videre til en lignende stilling på Vikingeskibsmuseet i Roskilde. Vi ønsker god vind til Kathrine - og velkommen til Marlene.