9.11.2017  ·  Skoletjenesten

Partnerskab med professionshøjskolen Absalon

For tredje år i træk flytter de pædagogstuderende fra Professionshøjskolen Absalon deres undervisning ind på Museum Vestsjælland.

Tre hold studerende gennemgik i uge 43-45 et forløb på Holbæk Museum, hvor undervisningen blev tilrettelagt og afholdt af museumsformidler og lektor fra pædagoguddannelsen i fællesskab. De studerende lærer her, hvordan de kan bruge museumsrummet til at arbejde med børnegrupper på en involverende måde. Hver uge sluttede af med, at børn fra lokale institutioner og skoler får en helt særlig museumsoplevelse, når de studerende afprøvede deres teorier i praksis.

Læs mere om vores partnerskab med pædagoguddannelsen i Slagelse her