2.5.2018  ·  Kalundborg Museum

Kulturformidlingens hemmelighed. Foredrag v/ Frantz Howitz, dk4

Onsdag kl. 19.30. Få et spændende indblik i Frantz Howitz’ lange karriere som kulturformidler.

Inden for formidling af arkæologi på dansk fjernsyn er dk4’s kultur-redaktør Frantz Howitz uovertruffen. De fremragende programserier ”Arkæologien Rundt” og den årlige ”Danefæ Top 10” formidler aktuelle danske arkæologiske udgravninger og nye fund på en meget interessant og ligetil måde der nydes af såvel fagfolk som studerende, amatører og lægfolk.

Museumsforeningen har inviteret Frantz Howitz til at dele ud af sine oplevelser og erfaringer med formidling af arkæologi og andre emner og fortælle hvordan han får sine ideer til programmerne, hvordan han planlægger og udfører optagelserne, hvordan han finder på alle de kloge spørgsmål han stiller, og hvordan han får de forskellige arkæologer, historikere og kunstnere til at dele deres viden med os seere på en så naturlig måde.

Frantz Howitz laver ikke kun programmer om dansk arkæologi. Således har han lavet fremragende programmer om arkæologiske seværdigheder i bl.a. Peru, Portugal og England. Uanset hvilket emne Frantz Howitz kaster sig over, kan man være sikker på at der kommer et interessant og meget seværdigt program ud af det. Her kan for eksempel nævnes en serie af programmer om strikkekunst.

Sted: Foredraget arrangeres i samarbejde med Kalundborg Museum og holdes på museet.

Pris: Gratis entré for Museumsforeningens medlemmer – ellers kr. 40.

Tilmelding: Tilmelding er påkrævet. De 90 pladser uddeles efter først til mølle-princippet. Pladserne forbeholdes Museumsforeningens medlemmer indtil den 22. april, hvorefter de frigives. Tilmelding til formanden: david@barry.dk / tlf. 5956 5660

Billedtekst: Frantz Howitz med Bækkedal-fundet, der omfatter et usædvanligt hesteudstyr fra den sene bronzealder. Foto: dk4.