3.6.2018  ·  Malergården

Haven - dens urter og vækster

Søndag den 3. juni kl.13.30 -15.30 Vandring omkring Malergården

Vandringen har vi kaldt: At botanisere på Malergården i de vilde planter og Haven

med forfatter Julie A. Swane og næstformand i Venneforeningen Hans Ole Svendsen.

Julie A. Swane har bl.a. udgivet plantebogen Sank - i omtalen af bogen står bl.a.: At sanke og spise af de vilde planter omkring os er ikke forbeholdt natureksperter. Alle kan med lidt vejledning, øvelse og gode råd gå ud og sanke vilde planter til eget forbrug. Denne bog giver både garvede naturinteresserede og sanke-novicer en hjælpende hånd til at høste af den vilde natur.

Næstformand Hans Ole Svendsen, Venneforeningen har været medvirkende til at få Malergårdens gamle have genetableret nær den have som var på Swanernes tid.

Pris 50 kr. for Venneforeningens medlemmer og for ikke medlemmer 110 kr.