21.4.2018  ·  Odsherred Kunstmuseum

Nyere kunst i gamle kirker

Lørdag den 21. april kl. 13 – 16: Nyere kunst i gamle kirker Bustur fra Kunstmuseet i Asnæs til Fårevejle Kirke og Kirkegård, Asnæs Kirke og Sognegård samt Grevinge Kirke.

Bustur fra Kunstmuseet i Asnæs til Fårevejle Kirke og Kirkegård, Asnæs Kirke og Sognegård samt Grevinge Kirke.

Kan man fortælle kunsthistorie på kirkegården i Fårevejle?

Hvad er forklaringen på Larsen Stevns mærkværdige alter-maleri i Grevinge Kirke?

Hvorfor skrev Klaus Rifbjerg i Fårevejle et digt om Jarlen af Botwells ædlere dele?

Kan ”Den lange fortælling” i Asnæs skildres i ét billede?

Er det rigtigt at dansk museumshistorie starter i Grevinge?

Det er blot nogle af de mange spørgsmål der står i kø på denne eftermiddagstur og venter på svar.  På nogle af spørgsmålene kan museumsinspektør Jesper Sejdner Knudsen svare klart og præcist; andre svar blæser mere i vinden. Fokus på turen er ikke på middelalderhistorien, men den kunst og kultur, der har udfoldet sig i de tre kirker indenfor de sidste 100 år.

Vi nyder en kop kaffe undervejs.

Bussen går kl. 13, så vi mødes lidt før kl. 13 på Kunstmuseet, Hvide Hus, Rødhøj 11, 4550 Asnæs

Pris for medlemmer 150 kr.pr. person - ikke medlemmer 175 kr. Indbetal venligst beløbet på konto:  Reg. nr.: 0537 konto nr.: 0000144452 senest 2. april 2018 og skriv navn og medlemsnummer og Kunst i gamle kirker - turen gennemføres ved 25 tilmeldte. Spørgsmål til turen kontakt bestyrelsesmedlem Inge Frandsen telefon 2552 8337