8.2.2018  ·  Ringsted Museum og Arkiv

Foredragsrækken: Postmuseet

Torsdag den 8. februar klokken 14-16 fortæller Flemming Hansen om sin store passion for posthistorie.

Flemming Hansen er den fødte samler og allerede som dreng, begyndte han at samle frimærker, senere kom interessen for stemplerne til og siden stemplerne til at trykke dem med, så samlede han postkasser, så postuniformer og sådan fortsatte det. Samlingen voksede og i 2008 bad hans kone ham finde et andet sted til samlingen, og i dag har han sit eget postmuseum. Flemming brænder for historien og kan tale i timevis om sin store interesse.
Af hensyn til servering af kaffe/kage á 30 kr. er tilmelding nødvendig senest dagen før afholdelse. på mail: ringsted@vestmuseum.dk eller 59432353

Ledige billetter sælges i døren, dog uden garanti for, at der er kage nok.

Foredragsrækken byder traditionen tro på møder med Ringstedere med en historie at fortælle.

Sted: Ringsted Museum, Køgevej 41
Pris: 30 kr. pr. foredrag (inkl. entré til museet)

Medlemmer af Museumsforeningen kan købe partoutkort til alle 8 arrangementer.

Pris: 160 kr. Beløbet kan indsættes på Nordea-konto

2520-2551305697 og mærkes ”Foredragsrække” samt indbetalerens navn.